Rólunk
A Comesa Budapest Kft-t 1991-ben alapította a Comesa Austria GmbH azzal az elsődleges céllal, hogy a legkorszerűbb technológiával segítse a magyar egészségügy fejlődését. 1998-ban a Comesa-t megvásárolta a barcelonai székhelyű Werfen Group, létrehozva a cégcsoport Közép- és kelet-európai hálózatát, majd 2021 júliusa óta a cseh SpiroNet tagjaként a folyamatosan fejlődő vállalat az általa forgalmazott világszínvonalú termékek és technológiák révén több más multinacionális versenytárs között is a hazai egészségügyi szegmens beszállítói élvonalába tartozik.

Célkitűzésünk az elmúlt évtizedek óta változatlan: a magas színvonalú betegellátás elősegítése innovatív, kiemelkedően jó minőségű termékek és technológiák bevezetésével.
Jogi nyilatkozat

Legal NotesKöszönjük, hogy meglátogatta a Comesa Budapest Kft. weblapját.

Megfogalmaztunk néhány iránymutatást annak érdekében, hogy weblapunk informatív és hasznos legyen mindenki számára. A weblapunkra történő belépéssel Ön elfogadja ezen iránymutatásokat. A Comesa Budapest Kft. fenntartja magának a jogot arra, hogy a weblap tartalmát bármikor egyoldalúan módosítsa.

A weboldal tartalma, szellemi alkotások, védjegyek

Weboldalunk olyan információkat, közléseket, szoftvereket, fotókat, audio- és videófelvételeket, grafikai alkotásokat, zeneműveket, hanganyagokat, képeket és más anyagokat, termékeket és termék elnevezéseket (a továbbiakban: tartalom) tartalmaz, amelyek a szellemi tulajdon körébe tartoznak, és a Comesa Budapest Kft. vagy a Zimmer Biomet tulajdonában állnak. Ezen alkotások nemzeti és nemzetközi jogvédelem, különösen szerzői jogi, szabadalmi és védjegy jogi védelem alatt állnak. A szellemi alkotásokhoz fűződő valamennyi jog a Comesa Budapest Kft.-t vagy a Zimmer Biomet-et illeti.

Tájékoztatjuk Önt, hogy a weboldalunkon található tartalom használatára a szerzői jogi rendelkezések, és egyéb polgári jogi rendelkezések irányadók. Ennek megfelelően Ön köteles a tartalmat védő jogokat tiszteletben tartani, és tartózkodni minden olyan magatartástól, amely ezen jogokat sérti vagy veszélyezteti. Ön nem jogosult a Comesa Budapest Kft. előzetes hozzájárulása nélkül a weboldalon található tartalmat részben vagy egészben bármilyen módon felhasználni, különösen azt módosítani, közzétenni, közvetíteni, átruházásában, értékesítésében részt venni, másolatot készíteni, származékos műveket előállítani, terjeszteni, előadni vagy bármilyen más a weboldalon történő megtekintéstől eltérő módon használni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a következők bejegyzett, oltalom alatt álló, különböző típusú védjegyek, ön a weboldal látogatásával ezt tudomásul veszi és elfogadja: Comesa, Zimmer Biomet, Bactisure, Meshgraft, Harris-Galante, Trabecular Metal, Avantage, Burch-Schneider, Refobacin, Stablecut, Synovasure, Pulsavac Plus, TotalShield, ROSA, ZCA, Müller, Trilogy, Allofit, Alloclassic, Zweymüller, Taperloc, Complete Microplasty, Wagner SL Revision, ZMR, NexGen, Legacy, Oxford, Natural Nail, NCB.

Kapcsolódás a weboldalhoz, kapcsolódó weboldalak

A Comesa Budapest Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül nem létesíthető sem link kapcsolat a Comesa Budapest Kft. weblapjával, sem e-mail tartalom, bármely URL címről vagy bármilyen URL címre mutatva. Amennyiben kérdése van, vagy olyan hivatkozást, linket kíván készíteni, amely a Comesa Budapest Kft. weboldalára mutat, lépjen kapcsolatba velünk.

A Comesa Budapest Kft. nem vállal felelősséget a weblapján esetlegesen szereplő, külső forrásból származó információk megbízhatóságáért és naprakészségéért. A weblapon szereplő információk esetlegesen külső weblapokhoz irányítanak, amelyek szolgáltatásait, tartalmát, jogszerűségét a Comesa Budapest Kft. nem ellenőrizheti és nem ellenőrzi, és ebből kifolyólag azokért semmiféle felelősséget nem vállal.

A weboldalon található adatok, információk pontossága
A weboldal működése

A Comesa Budapest Kft. törekszik arra, hogy a weboldalán található valamennyi adat és információ mindenkor pontos, helyes, naprakész legyen. A Comesa Budapest Kft. mindazonáltal kizárja felelősségét a weboldalon található tájékoztatás esetleges pontatlanságáért.

A Comesa Budapest Kft. törekszik arra is, hogy weboldala folyamatosan megfelelően működjön. Ugyanakkor a Comesa Budapest Kft. nem felel sem a szervernek betudható, sem hálózati kapcsolattal kapcsolatos szolgáltatások esetleges hiányosságáért, sem a számítógépes vírusok által okozott károkért.

A Comesa Budapest Kft. nem vállal felelősséget harmadik személyek által a weblapján vagy ahhoz linkkel kapcsolódóan szolgáltatott információk helyességéért.

A Comesa Budapest Kft. nem felel a weblap felhasználásából esetlegesen származó károkért.

Budapest, 2020. november 26.
Comesa Budapest Kft.
Cím: H-1117 Budapest, Dombóvári út 9.
Adószám: 10365984-2-43
Cégjegyzék szám: 01 09 064497